Agronomics logo Affärsinformation för lantbruksföretagare
Du är inte inloggad.
Vad skriver vi om?
ANALYS CASHPRIS EFTERSNACK EU EUROPA EXPORT/IMPORT FODER GMO GRISAR HAVRE KORN KYCKLING MAJS MALTKORN MJÖLK MJÖLKPULVER PROTEINFODER RAPS RYSSLAND/UKRAINA RÅG SKÖRDEPROGNOS SOJA SOLROSFRÖ SYDAMERIKA TERMINSPRIS USA VETE ÄRTOR
Mina råvaror Mina råvaror
Valutor

Lantmännen – Lantmännen öppnar fyra nya spannmålsmottagningar

2014-04-24
Lantmännen Lantbruk stärker sin lokala närvaro genom att öppna ytterligare fyra spannmålsmottagningar. Lagom till skörd öppnar nya mottagningsplatser i Karpalund, Staffanstorp, Vara och Vårgårda.

Lantmännen har redan flest spannmålsmottagningar i Sverige och inför skörden 2014 utökas de 38 mottagningsplatserna med ytterligare fyra.De nya mottagningsplatserna kommer att öppnas i Karpalund utanför Kristianstad, Staffanstorp, Vara och Vårgårda. Syftet med satsningarna i de nya mottagningarna är att öka tillgängligheten för lantbrukarna.
- Spannmålsaffären är både central och viktig i Lantmännen, inte minst för vår foderaffär. Vi vill öka vår handel med spannmål och det är därför viktigt för oss att vara en stor och serviceinriktad aktör. Förra årets nyöppningar i

Grästorp, Falköping och Fjärdhundra togs emot väl och vi fortsätter nu på den inslagna vägen. Vi räknar med att våra nya mottagningar ökar både förutsättningarna och viljan att leverera spannmål till oss, säger Johan Andersson, divisionschef Lantmännen Lantbruk.

I samband med skörden flyttas också två befintliga spannmålsmottagningar. Mottagningen i Ingelstad ersätts av mottagning i Uråsa utanför Växjö. Mottagningen i Eslöv flyttar inom staden till FLEXILAST, tidigare Lastbilcentralens område.
- Jag hoppas på ett positivt mottagande av våra nyöppningar, vi vill öka vår handel med spannmål och då är det viktigt att vara nära våra lantbrukare. Lantbrukarna ska veta att vi vill göra affärer med dem. Ju enklare vi kan göra det för dem desto större är möjligheten att de levererar sin spannmål till oss, avslutar Johan. 
Relaterade artiklar: VETE
Agronomics Scandinavia AB, Frihamnen Magasin 4, 115 56 Stockholm, Växel: 08-527 810 00

© Utformningen av, och innehållet i, denna tjänst skyddas enligt upphovsrättslagen(SFS 1960:729)
Informationen är konfidentiell och skyddas enligt företagshemlighetslagen (SFS 1990:409)